Харесвате скандинавски дизайн? Искате домът Ви да изглежда като от кориците на модерно интериорно списание? Освен безкрайното избиране на перфектния диван, масичка за кафе, осветителни тела, възглавнички и килими трябва да помислите и за пердетата, които ще допълнят цялостната визия. Ето няколко съвета как да изберете пердета за дома обзаведен в модерения скандинавски стил.

 

Пердета в солиден цвят

След като изберете палитра за Вашия интериор, ще имате и тежката задача да решите кой елемент ще бъде акцент в дизайна на помещението. Може да заложите на солидни цветове за най-основните елементи като столове, дивани, килими и пердета. Ако изберете този вариант, акцент може да добавите с няколко възглавнички и дребни декорации. Положителната страна на този тип дизайн е, че пердетата и други основни елементи няма да излязат от мода или да Ви омръзнат толкова бързо цветни или такива с принт биха.

 

Пердета с принт

Ако предпочитате да добавите по-голям акцент в помещението, най-добрите варианти са да изберете цветен килим с интересна шарка или пък да заложите на уникални пердета с принт. Шарката на килима или пердетата трябва да изберете така че да си отива с останалата част на интериора, но и да добавя нужната елементност. В случай, че останалите основни елементи в помещението са в солидни цветове, бихте могли и да сменяте Вашите пердета според сезона и настроението и да избирате различни шарки.

 

Ако търсите перфектните пердета за дома Ви, който искате да обзаведете в скандинавски стил, заповядайте в магазина на Ливиа-М в град София. Ние изработваме висококачествени пердета за нашите клиенти по поръчка, но може и да избирате от готовите модели, които предлагаме.

За повече информация може да ни потърсите на телефон (088) 861 3429. Очакваме Ви!