Пердета_в_София

 

 

Дизайнът на Вашия хол определя първото впечатление, което получават посетителите от дома Ви. Правилно избраните завеси са отпечатък на това какъв е Вашия вкус и характер. Що се отнася до избора на детайлите, пердетата играят ключова роля за определяне на настроението и обединението на всички тези елементи на дизайна. В тази статия ще разгледаме по-подробно това кои пердета са подходящи за Вашия дом. По този начин, Вие ще сте по-подготвени, когато посетите нашия магазин за пердета в София.

Когато разглеждате подходящите завеси за Вашия хол е редно да бъдат взети под внимание няколко важни елемента. Размерите и цялостното разположение на прозорците могат да определят колко широки и дълги ще са завесите Ви. Следва изборът на цвят, а с него и подходящата материя, която да съответства или да контрастира с останалата част от интериора на стаята.

Стилът и кройката на завесите също оказват влияние, а вашият избор на плисиране, събиране или сгъване може да се използва за допълнително подчертаване на дизайна на тъканта и тона на стаята. Може да използвате завесите в хола си за да се впишат в основните елементи на интериорния дизайн или да ги сложите като акцент.

Ако неутралните палитри Ви допадат е хубаво да помислите за съчетаване на завесите си в основния цвят на завесите. Това помага на стаята Ви да изглежда по-голяма и уютна. Двуцветният модел на решетъчна тъкан предлага достатъчно интересни детайли, без да затормозява окото.

Стаите с катедрални тавани са доста голямо предизвикателство, що се отнася до правилния избор на завеси. Изисква се доста плат за изработката им, а и тъканта с шарки може да се открои твърде много. В тази ситуация е хубаво да се изберат по-класически модели на завеси в мек, неутрален цвят.

Заповядайте в нашия магазин за пердета в София за да разгледате нашия богат асортимент от продукти за Вашия дом!