Различните видове пердета могат да придадат различна визия на всеки интериор. Плътността, дължината, материята и цветът влияят много на крайния резултат и затова трябва да бъдат внимателно подбрани. Ето с какво трябва да съобразите пердетата във Вашия дом, когато правите своя избор:

 

Цвета на стените

Един от най-важните елементи, с които трябва да съобразите цвета, стила и материята на пердетата у дома е цвета на стените в помещението. Ако стените са в по-тъмен цвят, може да изберете пердета в по-светли отенъци, които да внасят малко светлина в помещението. В случай, че искате обстановката да изглежда по-луксозно, трябва да се насочите към по-плътни и тежки материи и по-изчистени и класически шарки.

 

Пердета_в_СофияЦвета на мебелите и техният стил

Ако сте се насочили към по-изчистени и минималистични линии в дизайна на Вашия интериор, може да изберете пердета в солиден цвят или пък такива с модерен принт. В случай, че си падате по по-класически тип интериор, винтидж, или ръстик, също трябва внимателно да подберете стила, цвета и шарката на пердетата. Винаги може да се посъветвате с интериорен дизайнер по този въпрос или пък да се допитате до някой от консултантите на Ливиа-М в София.

 

 

Стила и цвета на килима/подовата настилка

Може да изберете пердетата за дома си, така че да пасват на подовата настилка или пък да допълват визията. Ако имате килим с красиви шарки, по-добре е да изберете по-изчистени пердета, без много цветове по тях. Ако пък подовата настилка е монохромна както и повечето други елементи в помещението, по-добре изберете пердета, които ще бъдат и акцент в дизайна, а не само практични.

 

Ако искате да знаете повече за пердетата, които ние предлагаме, посетете нашето ателие за поръчки или пък направете бързо запитване през сайта ни. Също така, може да ни потърсите на телефон (02) 85 05 247 и да ни попитате това, което Ви интересува!