Търсите си нови, красиви и висококачествени пердета за Вашия дом? В случай, че търсите магазин за пердета и щори в София, от който ще може да изберете всичко, от което се нуждаете за Вашия дом, посетете Ливиа-М. Тук ще получите не само страхотно обслужване и съвети, но и ще може да избирате от голямо разнообразие от материи, цветове, дължини и стилове завеси, пердета и щори. Искате да знаете защо е добра идея да посетите нашият магазин? Ето няколко причини:

Материалите

Материалите, които използваме при изработката на всеки един артикул в нашия магазин е висококачествен. Всеки плат, които пристига в нашия цех е избран внимателно и отговаря на високи стандарти за качество, на които много държим. Стараем се да поддържаме добро съотношение между цена и качество и затова избираме внимателно всяка една материя, която използваме.

Производствено оборудване и персонал

Всички текстилни изделия, които се произдвеждат в нашата база в град Враца са изработвани с помощта на най-модерните бордировачни и шивачни машини. С тях работят подбрани специалисти, които следат всеки детайл да е изряден. Благодарение на комбинацията от добро оборудване и висококвалифицирани специалисти, ние произвеждаме качествени, красиви и достъпни пердета, завеси и щори за нашите клиенти.

Магазинът

Когато посетите нашият магазин за пердета и щори в София, Вие ще бъдете обслужени от продавач-консултанти с много опит в сферата. Те знаят как да ви насочат и помогнат да изберете най-подходящите продукти за Вашите нужди и дом. Ще се радвате на добро отношение и ще си тръгнете с широка усмивка!

 

Заповядайте в магазина на Ливиа-М в град София, за да изберете пердетата и щорите, от които се нуждаете! Може да се свържете с нас и на телефон (02) 85 05 247. Очакваме Ви!