Дали е стар приятел от студентските години или далечен роднина, дошъл да прекара малко време с Вас, то те заслужават да се погрижите за тях както подобава. Един от най-лесните начини да постигнете това е да им осигурите меко спално бельо, което да гарантира техния спокоен сън във Вашия дом.

 

Освен ароматни свещи, принадлежности за баня, и лакомства, комплект спално бельо би било подходяща изненада, която ще позволи на гостите Ви да се насладят на така дълго очакваната визита. Разбира се, не е нужно да похарчите всичките си спестявания за луксозен комплект. Тук, в нашия магазин за спални гарнитури в София, може да откриете голямо разнообразие от различни комплекти на доста достъпни цени.

 

Преди да се свържете с наш представител, ние от Ливиа-М Ви насърчаваме да прочетете статията до край, за да може да направите правилен избор.

 

Ковертюра с декорация  

Леглото, като най-голям предмет и централна част в спалнята, е първото нещо което гостът Ви ще забележи. Поради тази причина, доста хора прибягват към комплекти с интересни шарки или декорация която да радва окото. В нашия магазин за спални гарнитури в София, може да намерите комплекти в богата гама от цветове и шарки, включително райета, геометрични фигури, цветя и много други.

 

Меки и нежни цветове

Спането в чужда среда винаги е съпътствано с вълнение, дори и леко притеснение. За да успокоите Вашите гости и да сте сигурни, че те ще прекарат спокойна и приятна нощ във Вашия дом, изберете спален комплект в мека цветова гама. Праскова, сьомга, дори бамбук са все цветове които ще заинтригуват гостуващите, и в същото време ще направят пребибаването им във Вашия дом приятно.

 

При нас може да намерите голяма селекция от висококачествени продукти, включително пликове, калъфки, долни чаршафи, чаршафи с ластик и олекотени завивки. Ако се интересувате от предложенията ни, не се притеснявайте да ни посетите в нашия магазин за спални гарнитури в София или да се свържете с представител на Ливиа-М на телефон: (088) 861-3429. Ще се радваме да Ви помогнем с избора на спално бельо.