Не е толкова трудно да изберем подходящи завеси и пердета за спалнята, защото тяхната функция се определя от нуждата да спрем светлина както и любопитните погледи на съседи и минувачи.

В днешно време, разнообразието от материи и десени е огромно, за това е добре първо да обзаведете стаята и след това да изберете подходящите за нея пердета и завеси.

Спалнята е място за релаксация, за това тя трябва да вдъхва спокойствие. За да се чувствате добре и да се събуждате отпочинали, трябва да изберете подходящи завеси за Вашата спалня. Ако в нея влиза много светлина, е добре да изберете плътни завеси вместо ефирни пердета, които имат декоративна функция.

Разбира се, усещането във вашата спалня трябва да е уютно и интимно, но не трябва да забравяте и за стила на помещението. Комбинацията от два или три цвята или оттенъка в интериора е напълно достатъчна. Светлите тонове са за предпочитане, тъй като те придават спокойствие и карат помещението да изглежда по-просторно.

Вечната класика черно и бяло намира своето място и в дизайна на спални помещения. Плътните и тъмни завеси чудесно изпълняват своята функция, а светлите мебели придават контраст и “омекотяват” цялостната обстановка. Също така, по този начин, когато дръпнете пердетата, стаята няма да потъва в пълен мрак.

В случай, че имате нужда от повече съвети при избора на пердета и завеси за Вашия дом, разгледайте и останалите статии в блога ни. Ако пък искате да се консултирате със специалисти, да разгледате нашите предложения или да поръчате да изработим пердета и завеси специално за вас, посетете магазина на Ливиа-М в София. За повече информация относно нашите услуги и цени, позвънете на телефон  (088) 861-3429.