Ролята на пердето в модерния интериорен дизайн

 

В днешно време, хората все по-често избягват пердето в интериорния дизайн на своите домове. Много от тях ги свързват със старите пердета на баба и тежките драперии от така известния Викториански стил, което е и причината да прибягват към щори и други опции, особено след ремонтни дейности и смяна на интериора. Ако отворите списание за интериорен дизайн обаче, все по-често ще видите че пердето се завръща с пълна сила в голяма част от стиловете, дори в така любимият на всички Скандинавски стил. Е, може би феерични пердета за новата спалня или такива с принт за детската стая? Вие решете.

 

Иначе казано — за всяко перде си има пътници.

 

В зависимост от стаята, за която са предназначени, пердетата могат да са с различна плътност, цвят, дължина, принт и начин на окачване. Ако търсите подходящи пердета за Вашата всекидневна, хол, гостна, хоби стая или друго помещение където прекарвате деня си, препоръчително е да изберете полупрозрачни пердета, които свободно пропускат слънчевите лъчи и създават усещане за лекота. За спалнята например, където има нужда от дискретност и по-ефективно блокиране на слънчевата светлина, е добра идея да изберете дълги двойни пердета — едната част да е полупрозрачна, покрита от втори слой по-плътни, обикновено по-тъмни пердета в подходящ тон. Перфектната комбинация от модерни дизайн решения, качество и цена ще намерите в магазина на Ливиа-М в град София!

 

Правилното място за качествени пердета в София

 

В град като София е трудно да попаднеш на правилния магазин за пердета от първата шопинг обиколка, а и да си го признаем — кой има свободното време да обикаля магазините до безконечност? Ако казвате “да” на замайваща колекция първокачествени пердета, цени които си заслужават до последната стотинка, и обслужване на световно ниво, то нашият магазин е правилната първа (и последна) спирка за Вас!

 

За повече информация, моля позвънете ни на телефон (088) 861 3429. Очакваме Ви!