Ливиа-М е създадена през декември 1990 г. като фирма за производство на спално бельо. Повече от две десетилетия, ние сме един от водещите производители на завеси и спално бельо, както и други текстилни изделия за интериора в София и България. Ежегодно увеличаваме производството си и разширяваме асортимента си в зависимост от потребностите и нуждите на пазара.

Признание за нашият успех и авторитет са престижните награди, които бележат възхода на развитие и нашето усъвършенстване в сферата. Двете награди „Златен лъв“, присъдени от Съюз „Произведено в България” ни помогнаха да затвърдим репутацията си за перфектен дизайн и отлично качество сред българските потребители.

Модерна стая със зелени пердетаКлючът към внушителния ни успех са годините на упорит и всеотдаен труд. Разполагаме с известен магазин за пердета и други текстилни изделия, както и собствена модерна производствена база във Враца, оборудвана с необходимата техника – съвременни шевни машини, бродировачни автомати, както и други прошивни машини за юргани и шалтета.

Считаме, че сме едни от малкото производители на пазара, които предлагат комплексен продукт за обзавеждане с текстил на дома и офиса, за качеството на които гарантираме с името си.

Контакти

Ливиа-М
Адрес: ж.к. Стрелбище, блок 24, “Ателие за поръчки” София, 1404
Телефон: (088) 861-3429

Работно време

Понеделник:   09:00-19:00
Вторник:   09:00-19:00
Сряда:   09:00-19:00
Четвъртък:   09:00-19:00
Петък:   09:00-19:00
Събота:   Почивен ден
Неделя:   Почивен ден